Prsten z kolekce Kadaník Rings změní (nejen) váš život

„Před deseti lety jsem sám vymýšlel prsten pro svou ženu a nebylo to snadné. Rozhodl jsem se, že dalším mužům volbu toho správného šperku trochu ulehčím. Svou aktuální kolekci zásnubních a snubních prstenů jsem proto soustředil na nový web michalkadanik.cz. Design šperků vždy ladím do těch nejjemnějších detailů, zároveň bývá výrazný a odlišný,“ říká Michal Kadaník, který byl několikrát oceněn na předních tuzemských designérských soutěžích a veletrzích.

Prsteny z dílny Michala Kadaníka nadchnou svým precizním zpracováním, ale i filozofií, která se za každým kusem skrývá. „Ve svých designech chci zhmotnit především harmonii a stabilitu svazku. Ušlechtilé materiály, které volím, jsou zase symbolem odolnosti a nerozlučnosti páru,“ dodává autor.

Prstýnky jsou vyráběny ze 14 karátového zlata, alternativou je zlato o ryzosti 18 karátů.  Obě slitiny jsou puncovány Puncovním úřadem ČR, certifikát pravosti mají i všechny brilianty. Cenu zásnubních prstenů ovlivňuje velikost kamene, snubní prsteny zejména jejich váha. Začínají zhruba na 18 tisících korun za prsten a zahrnují osobní konzultaci a zkoušku.

Výběr z aktuální kolekce 

Zásnubní prsten Mol je vyrobený z bílého a červeného zlata. Na vrcholu je osazený briliantem, který je obklopen drobnými perličkami z červeného zlata. Prstýnek vychází z kolekce Molekula, jedné z nejúspěšnějších kolekcí Michala Kadaníka. Cena od 17 640 Kč.

Zásnubní prsten Lucida je vyroben z bílého a červeného zlata. Korunuje ho třpytivý briliant, který dodá vaší žádosti o ruku náležitý lesk. Cena od 19 400 Kč.

Design snubních prstenů Benita ocení všechny páry, které nechtějí jít s davem. Jsou propojením čiré osvědčené klasiky se špetkou extravagance. Cena od 25 000 Kč.

Snubní prsteny Eliza zhotovené z bílého zlata zaujmou zejména ty, kteří touží po minimalismu, ale není jim cizí okázalost. Cena od 25 000 Kč.

O Michalu Kadaníkovi

První šperk, přívěsek pro mámu, vyrobil v 16 letech, krátce na to přišel první prsten. Pod vedením zlatníka Leoše Lambeitla se naučil poctivému řemeslu a od roku 2005 tvoří pod vlastní značkou Kadaník Rings. Kromě různých typů autorských šperků se Michal zaměřuje především na design a tvorbu zásnubních a snubních prstenů, díky nimž řekne vaše vyvolená „ano“. Je držitelem několika ocenění v oborové soutěži Šperk roku, pravidelně se prezentuje na přehlídkách jako Prague Design Week. Více o kolekci i autorovi najdete na michalkadanik.cz.