Tipy na vánoční dárky!

Někdy ty opravdu nejkrásnější dárky najdete v těch nejmenších a nejméně nápadných krabičkách. Proto pokud nevíte, jakou cestou se tyto Vánoce vydat, zkuste udělat radost šperkem od Michala Kadaníka. Možná máte kamarádku, která naznačuje rozšíření své osobní sbírky šperků. Možná bratra, který by rád ozvláštnil svou košili manžetovými knoflíčky. A nebo jednoduše chcete darovat osobitý šperk z lásky. Ať už je vaše situace jakákoli, náš malý gift-guide vám s výběrem zaručeně pomůže. 

Vyber šperků rozhodně není snadná záležitost. Každý má svůj vlastní jedinečný styl a osobnost. I to však můžete při výběru využít ve svůj prospěch. První krok: Udělejte si malý průzkum toho, co by se dané osobě mohlo líbit. Všímejte si nejen šperků, ale i doplňků, které nosí. Zajímá se o aktuální trendy nebo inklinuje ke klasice? Střídmý styl nebo extravagantní? Rád/a věci zjednodušuje nebo se naopak nebrání maximalismu? Položení těchto otázek vám definitivně pomůže se připravit na druhý krok: výběr ze seznamu tipů na dárky.

Pro ni

Hledáte-li dárek s něžnou symbolikou, který zaručeně potěší vaši přítelkyni či manželku, rozhodně si prohlédněte šperky z kolekce Nest. Nest, neboli hnízdečko, jsou jemné šperky s designem spleteného zlatého proutí s centrálním drahým kamenem. Takto decentní šperk potěší každou obdarovanou, navíc se hodí na každodenní nošení. 

Milovnice rafinovanosti zase určitě zaujmete šperkem z kolekce ET. Svěží kombinace barevných kamenů v náušnicích budou vypadat skvěle na kamarádce, která se nebojí lehké extravagance. Minimalistickým náramkem tvořeným kuličkami zlata a drahými kameny zase uděláte radost třeba mamince. 

Ani dynamické ženy, které vyhledávají originální šperky, nepřijdou zkrátka. Vybírat můžete z kolekcí inspirovaných cyberpunkem. Nové náušnice z kolekce Tron uspokojí každou nositelku, navíc jejich minimalistický a zároveň rafinovaný design je vhodné kombinovat s elegantním i volnočasovým oděvem.

Pokud byste raději darovali prsten, jistě potěšíte prstenem Flowtron, který je vyroben v různých zlatých variacích a doplněný o drahé kameny. 

Pro něj

Michal Kadaník letos nezapomněl ani na pány. Partnera, bratra nebo třeba tatínka můžete potěšit manžetovými knoflíčky. Vybrat si můžete rovnou ze tří druhů! Cyberpunkem inspirované manžetové knoflíčky TronCuff kombinují různě velké hranoly zlata a brilianty, s nimiž společně tvoří dynamický celek. Vhodné pro muže, kteří se rádi odlišují a znají svůj styl. Čtvercové manžetové knoflíčky SteamCuff osloví svou symetrií a pravidelností především technicky založené muže. Vybrat lze z variant s černým briliantem, bílým briliantem či bez kamene. Rafinovanost knoflíčků BADBOY zase dodá na luxusním vzhledu a vzácné černé diamanty rozzáří každou košili. Jedinečný šperk pro jedinečné muže!